Toimitusehdot

Toimitusehdot ja maksutavat

 • Tilauksen toimituskulut ovat:
 1. Varusteet 10,90€
 2. Ilmatäytteiset laudat 20,00€ (3 kpl tai enemmän ilmainen toimitus)
 3. Kovat laudat 40,00€ ( 3 kpl tai enemmän ilmainen toimitus)

Verkkokauppamme laskee automaattisesti oikean toimitushinnan tilauksellesi! 

 • Tilaamasi tuotteet toimitetaan Matkahuollon toimipisteeseen tai lähimmälle Matkahuollon asiamiehelle. Kovat SUP-laudat toimittaa sopimuskuljettajamme.
 • Toimituksen tarkemmat tiedot saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi. Muistathan siis kirjata käytössä olevan sähköpostiosoitteesi!
 • 14 vrk palautusoikeus. Jos et ole tyytyväinen tilaamasi tuotteeseen, voit lähettää sen meille takaisin 14 vuorokauden kuluessa. Palauttamasi tuote hyvitetään sinulle. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja pakkaukset vahingoittumattomia. Vaihdoissa ja palautuksissa liitä lähetyksen mukaan pakkauslista. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, siitä on sovittava lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@supster.fi.
 • Näillä ehdoilla toimitamme tilauksia vain Suomessa.
 • Toimitamme tilauksia vain täysi-ikäisille.

Maksutavat 

 • Maksaminen verkkokaupassa

  eMaksut-maksupalvelun tarjoaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksun saajana on Maksuturva Group Oy.

  Verkkopankit

  Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

  Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

  Korttimaksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Maksuturva Group Oy yhteistyössä Solinor Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksuturva Group Oy välittää korttimaksujen veloitustiedot (debit tai kredit) Bambora AB:lle, jolla on sopimus kansainvälisten korttiyhtiöiden kanssa (Mastercard ja Visa). Korttinumeroita ei tallenneta Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Solinor Oy:n toimesta. Solinor Oy on sertifioitu korttiyhtiöiden laatiman kansainvälisen PCI DSS -tietoturvastandardin korkeimman ”PCI DSS Level 1”-turvatason mukaan. Maksuturva Group Oy on oman toimintansa osalta sertifioitu PCI DSS -standardin mukaan.

  Yhteystiedot:
  Maksuturva Group Oy
  y-tunnus: 2121703-0
  Keilaranta 5
  02150 ESPOO
  Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
  www.maksuturva.fi

Toimitus 

 • Nopeat toimitukset
  Toimitusaika on yleensä noin 2-6 työpäivää. Valtaosa tuotteistamme lähtee varastoltamme tilauspäivänä tai sitä seuraavana päivänä. Toimitusaika voi joskus olla pidempi kuin tämä, ilmoitamme sähköpostitse mikäli toimitus viivästyy.