News

Miksi meidän SUP-laudat ovat niin kalliita?

Miksi meidän SUP-laudat ovat niin kalliita?

Viime kesänä suomenkin SUP-markkinoille saapui uusia lautamerkkejä kuin sieniä sateella. Monet lautamerkit olivat täysin uusia ja tänä vuonna sama trendi on jatkunut. Monipuoliset markkinat ovat äärimmäisen hyvä asia markkinoille usealta kantilta: monipuolisuus mahdollistaa saatavuuden jokaiselle kuluttajalle lautojen ollessa erilaisia ominaisuuksiltaan ja hinnoiltaan. Kalastajan ja Jooga-harrastajan tarpeet lautaa hankkiessa ovat täysin erilaiset.

Lajin ollessa uusi sisältyy tähän myös huonoja puolia. Uusille harrastajille ei välttämättä ole saatavilla yhtä kattavasti tietoa uusien merkkien ja mallien ominaisuuksista ja suora vertailu voikin olla äärimmäisen hankalaa. Tässä kirjoituksessa käymmekin läpi muutamia tärkeimpiä eroja kalliiden ja edullisimpien  ilmatäytteisten lautojen välillä. Näiden...


Supster-verkkokauppa on nyt avattu!

Supster-verkkokauppa on nyt avattu!

Supster-verkkokauppa on nyt avattu!

Sivuiltamme löydät helposti kaiken tarvittavan SUP-lautailun aloittamiseen ja harrastamiseen. Valikoimastamme on kattava lajitelma eri käyttötarkoituksiin tehtyjä lautoja, meloja ja varusteita! Lue lisää avajaistarjouksistamme: